Швидкі, ситні страви з макаронів для дітей і дорослих. Як гарнір або самостійне блюдо. Ароматне, вершкове. Куркума добре поєднується з горошком духмяного перцю. Другі страви іноді виходять дуже смачними.
Інгредієнти
- Ріжки (відварити, як зазначено на упаковці) - 300 г
- Масло вершкове (для обсмажування) - 70 г
- Сіль (за смаком в воду для відварювання макаронів)
- Перець духмяний (горошок в вершкове масло) - 5 шт
- Куркума (1/2 чайної л.порошок, додати в сл.масло)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Макарони відварити за інструкцією на упаковці.
На сковороду покласти вершкове масло, розтопити, додати куркуму 1/2 ч. л. і 5 горошин чорного перцю, все перемішати, перець можна видалити. Нам подобається його розкусити.
Макарони промити, викласти в гаряче масло, перемішати.
Все готово.
Запрошую до столу! Смачного!
Коментувати