Блюдо, яке я вперше спробував в Єрусалимі, і потім довго шукав цей рецепт дієтичної страви з курки. Кожен компонент сам по собі - нічого особливого, але всі разом вони дають абсолютно неординарний результат. Кухня: Єврейська
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 5 шт
- Грудка куряча - 700 г
- Печінка куряча - 700 г
- Шлунки курячі - 700 г
- Сердечка курячі - 700 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Зіра - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 10
Загалом, нічого хитрого - спочатку ріжемо компоненти, потім смажимо. До речі, якщо в господарстві немає саджа - можна використовувати звичайну сковороду, головне, щоб вона була великого діаметру. А секрет цей страви з курки, як завжди, в техніці приготування. Все має значення: і правильна нарізка, і правильна обсмажування. Смачного!
Коментувати