Баклажани до вечері

Баклажани, які підкорюють своїм виглядом і смаком з першого разу. Вони чудово підходять до будь-якого гарніру, прекрасне доповнення до вечері. Виглядають такі баклажани святково і апетитно. Вони виходять ніжними і соковитими і можуть стати повноцінною стравою з баклажанів в літню спеку. Другі страви - спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Баклажан - 2 шт
  • Фарш м'ясний - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Перець червоний пекучий
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Вода - 250 мл
  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Баклажани наріжте, посоліть і залийте водою на п'ять хвилин. Підготуйте фарш: натріть в нього цибулю і часник, додайте сіль і перець, перемішайте. Злийте воду з баклажанів і начините їх фаршем. На розігріту сковороду налийте олію і злегка пріжарьте баклажани з одного боку близько 4-5 хвилин. У мисці розмішайте воду, томатну пасту, чорний і червоний перець і сіль. Коли баклажани злегка підсмажаться залийте їх томатної заливанням і тушкуйте під кришкою близько 25 хвилин. Смачного

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі