Баклажани, які підкорюють своїм виглядом і смаком з першого разу. Вони чудово підходять до будь-якого гарніру, прекрасне доповнення до вечері. Виглядають такі баклажани святково і апетитно. Вони виходять ніжними і соковитими і можуть стати повноцінною стравою з баклажанів в літню спеку. Другі страви - спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Баклажан - 2 шт
- Фарш м'ясний - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний пекучий
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Вода - 250 мл
- Олія - 1 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Баклажани наріжте, посоліть і залийте водою на п'ять хвилин. Підготуйте фарш: натріть в нього цибулю і часник, додайте сіль і перець, перемішайте. Злийте воду з баклажанів і начините їх фаршем. На розігріту сковороду налийте олію і злегка пріжарьте баклажани з одного боку близько 4-5 хвилин. У мисці розмішайте воду, томатну пасту, чорний і червоний перець і сіль. Коли баклажани злегка підсмажаться залийте їх томатної заливанням і тушкуйте під кришкою близько 25 хвилин. Смачного
Коментувати