Баклажани «Геніальні-2»

Дуже смачні баклажани, приготовані на сковороді! Гідні навіть святкового столу! Ці страви на день народження з баклажанів ви будете готувати знову і знову!

Інгредієнти

  • Баклажан - 2 шт
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Борошно кукурудзяне (не обов'язково) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кріп
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний
  • Спеції (За смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 5

Нарізаємо баклажани на гуртки шириною 1/2 см. Посипаємо сіллю і даємо постояти. Якщо баклажани не гіркі цього можна не робити. Далі готуємо фарш з м'яса, цибулі, перцю, солі і коріандру 1/3 чайної ложки. В окремій тарілці змішуємо 2 види борошна. В іншій тарілці змішуємо 2 яйця з 2 зубчиками подрібненого часнику. Баклажани промиваємо, просушуємо і кожен гурток покриваємо тонким шаром фаршу. Вмочуємо в яйце, потім в борошно і відправляємо на сковороду обсмажувати м'ясною начинкою вниз. Потім перевертаємо, посипаємо кропом, закриваємо кришкою і смажемо з другої сторони! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі