Дуже смачні баклажани, приготовані на сковороді! Гідні навіть святкового столу! Ці страви на день народження з баклажанів ви будете готувати знову і знову!
Інгредієнти
- Баклажан - 2 шт
- Фарш м'ясний - 500 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
- Борошно кукурудзяне (не обов'язково) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Кріп
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний
- Спеції (За смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 5
Нарізаємо баклажани на гуртки шириною 1/2 см. Посипаємо сіллю і даємо постояти. Якщо баклажани не гіркі цього можна не робити. Далі готуємо фарш з м'яса, цибулі, перцю, солі і коріандру 1/3 чайної ложки. В окремій тарілці змішуємо 2 види борошна. В іншій тарілці змішуємо 2 яйця з 2 зубчиками подрібненого часнику. Баклажани промиваємо, просушуємо і кожен гурток покриваємо тонким шаром фаршу. Вмочуємо в яйце, потім в борошно і відправляємо на сковороду обсмажувати м'ясною начинкою вниз. Потім перевертаємо, посипаємо кропом, закриваємо кришкою і смажемо з другої сторони! Смачного!
Коментувати