Баклажани, запечені з помідорами і моцарелою

Дуже смачні і пікантні страви з баклажанів. Цей рецепт я прочитала в журналі, сидячи у лікаря в праксис в очікуванні прийому. Зацікавила простота виготовлення і кінцевий підсумок теж дуже порадував. Для любителів баклажанів ще один рецепт в скарбничку, тим більше літо вже поруч і сезон овочів на підході)) Кухня: Італійська. Готуйте пісні страви, вони смачні.

Інгредієнти

  • Баклажан (середніх) - 3 шт
  • Помідор (середніх) - 2 шт
  • Моцарелла - 150 г
  • Базилік - за смаком
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ч. л.

Час приготування: 80 хвилин

Баклажани розрізати навпіл, надрізати не прорізаючи м'якоть, посолити і змастити маслом. Запекти при темп.200 град близько 20 хвилин. Потім ложкою акуратно вийняти м'якоть і дрібно порубати.
Порізати дрібними кубиками помідор, подрібнити часник і якщо базилік свіжий, то теж дрібно порізати. Змішати з м'якоттю баклажанів. Посолити і поперчити за смаком, додати сир, столову ложку масла і чайну ложку бальзамика, все добре перемішати.
Заповнити баклажанові човники і запекти при темп.200 град ще 20 хвилин.
І ось наша ароматна закуска готова! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі