Буденний перець фарширований

Прості буденні страви з фаршу на сковороді. Дуже мало людей які не люблять фарширований перець і у кожної сім'ї свій улюблений рецепт! Дорогі дівчата, спасибі вам за підтримку і натхнення!

Інгредієнти

перці

  • Перець болгарський (середнього розміру. Загальна вага 1,5 кг) - 16 шт
  • Фарш м'ясний (у мене суміш курячого і баранячого фаршу) - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста (великі!) - 2 шт
  • Часник (великі) - 2 зуб.
  • Рис (кількість сирого рису) - 4 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 ч. л.

підлива

  • Цибуля ріпчаста (великі) - 2 шт
  • Морква (середнього розміру) - 3 шт
  • Томатна паста (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Перець чорний (горошин) - 6 шт
  • Перець духмяний (горошин) - 6 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія - ​​100 мл
  • Вода - 1,5 л
  • Сметана - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 ст. л.
Відварюємо рис до напівготовності у великій кількості води без солі. У перців вирізаємо хвостики з насіннєвої серединкою.
Прожилки всередині перцю так само вирізаємо.
Готуємо фарш для наповнення перців. У миску викладаємо м'ясний фарш, рис, пропущений через прес часник, сіль, перець. Цибулю тремо на тертці, віджимаємо сік і кладемо до фаршу.
Добре перемішуємо. Накриваємо миску з фаршем плівкою або тарілочкою і залишаємо відпочивати хвилин на 20-30. Тим часом займемося підготовкою підливи.
Цибулю нарізаємо не дуже дрібно, моркву тремо на крупній тертці і обсмажуємо до прозорості. Додаємо сіль і цукор.
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо і прожарюємо ще 2-3 хвилини. Готову зажарку перекладаємо в каструлю в якій будемо тушкувати перці.
Поки ми робили зажарку для підливи фарш відпочив і можна приступати до наповнення перців. Вкладаємо фарш в перець по одній ложці, кожну порцію добре утрамбовуючи.
Наповнюємо перці гарненько.
Після того, як всі перчики наповнили начинкою приступаємо до обсмаження перців. На невеликій кількості масла або навіть на сухій сковорідці. Підпікаємо з усіх боків до золотинки.
Обсмажені перці викладаємо в каструлю поверх зажарки. Аналогічним способом робимо все перці.
Укладаємо перці на бік, шарами один на одного. Заливаємо водою таким чином, щоб верхній шар не був повністю покритий.
Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо часник нарізаний часточками, перець горошком і лавровий лист. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні 40 хвилин.
Ближче до кінця тушкування готуємо заливку. Змішати сметану з борошном і влити трохи бульйону з каструлі з перцями. Перемішуємо вінчиком. щоб не було грудочок.
Поливаємо перці заливкою і ложкою трохи прітаплівая перчинки поширюємо заливку по всій поверхні. Даємо закипіти. Протушіваємо ще хвилин 10 і все! Перці готові! Підлива виходить не рідка і з'їдається практично вся!
Перці виходять дуже смачні! Для нас ці пропорції ідеальні! Сподіваюся і вам сподобається! Смачного всім!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі