"Човники" з баклажанів з фаршем

Дуже прості і смачні страви страви з фаршу в духовці! Я готую їх в електрогрилі, можна звичайно і в духовці. Спробуйте, це дуже смачно! Після цієї страви в духовці з баклажанів я полюбила баклажани!

Інгредієнти

  • Баклажан - 3 шт
  • Фарш м'ясний
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сир твердий - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Базилік - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

Баклажани розрізати уздовж. Акуратно вирізати м'якоть, щоб вийшли "човники". Змастити всередині рослинним маслом і поставити в гриль або духовку на 30 хв прі 180 градусах.
Тим часом м'якоть баклажана порубати, обсмажити на рослинному маслі хвилини 3-4, додати порізаний кубиками помідор, сіль, перець, часник, базилік і обсмажити ще кілька хвилин.
На суху сковороду викласти фарш, обсмажити до напів-готовності і додати порізану цибулю, довести до готовності.
З'єднати баклажани з фаршем, перемішати і начинити "човники". Поставити знову в гриль або духовку хвилин на 10-15. Потім посипати тертим сиром і ще трохи потримати в духовці. Можна подавати! Страви з баклажанів дуже смачні.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі