Човники зі скумбрії

Дуже ніжні і смачні страви з риби скумбрії!

Інгредієнти

  • Скумбрія (краще брати побільше) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква (1-2 в залежності від розміру) - 2 шт
  • Печериці - 250 г
  • Сметана - 150 г
  • Сир голландський - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія
Звільняємо рибу від кісток. Робимо два надрізи уздовж хребта. Переламати хребет біля голови і біля хвоста і витягнути хребет. Видаляємо нутрощі і зябра. Промиваємо, видаляючи всі чорні плівки. Відкладаємо в сторону. Для начинки цибулю та печериці нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Все обсмажуємо. Начинку солимо і перчимо. Рибу солимо і перчимо. Перекладаємо в форму для запікання і викладаємо начинку. Зверху змащуємо сметаною. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Потім посипаємо натертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі