Дуже ніжні і смачні страви з риби скумбрії!
Інгредієнти
- Скумбрія (краще брати побільше) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква (1-2 в залежності від розміру) - 2 шт
- Печериці - 250 г
- Сметана - 150 г
- Сир голландський - 100 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія
Звільняємо рибу від кісток. Робимо два надрізи уздовж хребта. Переламати хребет біля голови і біля хвоста і витягнути хребет. Видаляємо нутрощі і зябра. Промиваємо, видаляючи всі чорні плівки. Відкладаємо в сторону. Для начинки цибулю та печериці нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Все обсмажуємо. Начинку солимо і перчимо. Рибу солимо і перчимо. Перекладаємо в форму для запікання і викладаємо начинку. Зверху змащуємо сметаною. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Потім посипаємо натертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин. Смачного!
Коментувати