Відбивні в картопляно-морквяному клярі

Іноді готую гарячі бутерброди, смажені з овочевим кляром. Думаю багато хто знайомий з такими бутербродами. Вирішила я цей кляр використовувати для курячих відбивних. Вийшло дуже смачно, соковито і ароматно. Готуйте другі страви з курячого філе, це смачно.

Інгредієнти

  • Філе куряче (350 г) - 1 шт
  • Картопля (середня) - 1 шт
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Молоко - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (+ 50 г борошна на паніровці відбивних) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
Філе нарізати на шматочки і відбити. Посолити і поперчити за смаком.
Моркву, картоплю і цибулю натерти на дрібну тертку.
Яйця збити виделкою з молоком і щіпкою солі.
Натерті картоплю і цибулю віджати від зайвої рідини. До яйців додати натерті овочі і видавлений через прес часник. Перемішати.
Додати 2 ст л борошна. Перемішати.
Відбивні спочатку добре обваляти в борошні.
Потім опустити в кляр.
Смажити відбивні на добре розігрітій олії, на маленькому вогні під кришкою.
Смачного!

Коментарі

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі