Пропоную приготувати смачні кебаби, а замість шампурів використовувати стебла зеленої спаржі. Виходить дуже ефектне, смачне і корисне блюдо, в якому м'ясо і гарнір готуються разом! Страви з фаршу можуть бути дуже смачними. Страви на Трійцю - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Спаржа (зелена) - за смаком
- Фарш м'ясний - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Коріандр - за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Соус (вустерский) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 3
Підготувати спаржу - відрізати найнижчу грубу частину, очистити нижню третину стебла. Відварити спаржу в підсоленій воді протягом 5 хвилин (краще використовувати каструлю невеликого діаметра, стебла розташувати вертикально, щоб у воді була приблизно половина спаржіни, а верхня ніжна частина стебел варилася на пару). Вийняти спаржу і помістити в воду з льодом. Підготувати м'ясну «шубку». Дрібно порізати цибулю, збити яйце. Змішати фарш, цибулю, яйце, коріандр і чорний перець. Посолити, якщо потрібно. Тепер залишається обернути кожне стебло спаржі фаршем і поставити в духовку на 10 хвилин (180С). Далі зробити смачну «глазур» - покрити кебаби соусом і запекти ще 5 хвилин. Наша смачна страва готова, смачного!
Коментувати