Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування неймовірно соковитого і смачного блюда - фаршированих кабачків курячими грудками. Страви з курячого філе дуже смачні, спробуйте.
Інгредієнти
- Кабачок (середні) - 2 шт
- Філе куряче - 250 г
- Сир твердий (60 гр в фарш, 60 гр для посипання) - 120 г
- Молоко - 20 мл
- Яйце куряче - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Спеції - за смаком
- Куркума - за смаком
- Олія (для змащування форми) - 1 ст. л.
Кабачки промиваємо, обсушуємо. Нарізаємо шириною приблизно 2,5-3см. За допомогою чайної ложки вирізаємо серединку.
Доводимо до кипіння 2-3 літри води, солимо до смаку. Опускаємо підготовлені кабачкові кільця, вимикаємо вогонь і залишаємо на 10 хвилин.
Куряче філе миємо, обсушуємо, нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо в чашу блендера. Додаємо половину вирізаних серединок кабачків (другу половину можна використовувати для приготування кабачкової ікри).
60 гр сиру нарізаємо невеликими шматочками, додаємо в чашу блендера. Також додаємо молоко, яйце, сіль і чорний перець за смаком, спеції і куркуму. Перебиваємо в фарш (можна скористатися м'ясорубкою). Ось такий фарш виходить.
Томати нарізаємо тонкими слайсами за кількістю кабачкових кілець. Через 10 хвилин зливаємо з кабачків воду і викладаємо в змащену олією форму для запікання. Заповнюємо кабачкові кільця фаршем. Накриваємо кожен фарширований кабачок томатами.
Накриваємо форму для запікання фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусов духовку на 25-30 хвилин (дивіться по своїй духовці). Через 30 хвилин натираємо 60 гр сиру на дрібну терку і посипаємо кожен фарширований кабачок, прибираємо фольгу і відправляємо на пару хвилин в духовку для зарум'янювання сиру.
Фаршировані кабачки курячими грудками готові! Вони виходять неймовірно соковитими і смачними! А вам я бажаю смачного, гарного настрою і всього самого найкращого!
Коментувати