Фаршировані кабачки в клярі

Схожі рецепти, звичайно ж в інтернеті є, але наважуся запропонувати свій простий і швидкий, але тим не менш, дуже смачний рецепт страви з фаршу на сковороді. Їх не просто можна подати до столу, але і взяти з собою на природу, в дорогу. Страви з кабачків смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти

фарш

  • Індичка (стегно) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Перець чорний - 1/4 ч. л.

кляр

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 5 ст. л.

обжарка

  • Кабачок (молодий) - 2 шт
  • Олія - ​​1 скл.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Готуємо фарш. Він може бути абсолютно з будь-якого м'яса. У мене сьогодні стегно індички. Фарш виходить дуже соковитим і ніжним. Додамо ріпчасту цибулю, посолити і поперчити. Для большей соковитості в фарш можна додати серединки з кабачків. Але це вже на ваш розсуд!
У кабачків вирізаємо сердцевінкі. Якщо кабачки не відрізняються молочної стиглістю - очистіть їх від шкірки.
Начините колечка кабачків фаршем, добре ущільнивши його.
З добре збитих яєць і просіяного борошно зробіть кляр. Посоліть, поперчіть, якщо хочеться - додайте улюблені спеції. Густота кляра - консистенція сметани.
Добре розігрійте масло. І, вмочивши кабачкові кільця в кляр, обсмажуйте спочатку з одного боку...
Потім з іншого до золотистого кольору.
Дайте стекти надлишкам масла на паперовій серветці. І ... кличте рідних і близьких!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі