Схожі рецепти, звичайно ж в інтернеті є, але наважуся запропонувати свій простий і швидкий, але тим не менш, дуже смачний рецепт страви з фаршу на сковороді. Їх не просто можна подати до столу, але і взяти з собою на природу, в дорогу. Страви з кабачків смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти
фарш
- Індичка (стегно) - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сіль - 1/2 ч. л.
- Перець чорний - 1/4 ч. л.
кляр
- Яйце куряче - 4 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 5 ст. л.
обжарка
- Кабачок (молодий) - 2 шт
- Олія - 1 скл.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Готуємо фарш. Він може бути абсолютно з будь-якого м'яса. У мене сьогодні стегно індички. Фарш виходить дуже соковитим і ніжним. Додамо ріпчасту цибулю, посолити і поперчити. Для большей соковитості в фарш можна додати серединки з кабачків. Але це вже на ваш розсуд!
У кабачків вирізаємо сердцевінкі. Якщо кабачки не відрізняються молочної стиглістю - очистіть їх від шкірки.
Начините колечка кабачків фаршем, добре ущільнивши його.
З добре збитих яєць і просіяного борошно зробіть кляр. Посоліть, поперчіть, якщо хочеться - додайте улюблені спеції. Густота кляра - консистенція сметани.
Добре розігрійте масло. І, вмочивши кабачкові кільця в кляр, обсмажуйте спочатку з одного боку...
Потім з іншого до золотистого кольору.
Дайте стекти надлишкам масла на паперовій серветці. І ... кличте рідних і близьких!
Коментувати