Смачна, соковита рибка в оточенні овочів і кисло-солодкого соусу. Пригощайтеся. Пісні страви на день народження - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Кетчуп - 2 ст. л.
- Спеції (сіль, мелений перець за смаком)
- Оливки зелені - 15 шт
- Цукор - 1 ст. л.
- Оцет (виноградний) - 1 ст. л.
- Риба (філе) - 500 г
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити овочі в рослинному маслі до стадії аль-денте. Додати спеції, цукор, оцет і кетчуп. Оливки нарізати кружечками і додати до овочів. Влити склянку кип'яченої води, все перемішати і зменшити вогонь до середньо-слабкого.
Філе риби нарізати порційними шматками і викласти в овочевий маринад. Накрити кришкою сковорідку і залишити тушкуватися на 20 хвилин. Рибу за цей час не чіпаємо і не перевертаємо. Готову рибу подавати з улюбленим гарніром.
Смачного!
Коментувати