Я навіть не знаю, що виходить смачніше: риба або лаваш, в якій ця сама риба запікалася!... Верхній шар у лаваша виходить ароматно-хрусткий, а нижній - просочений усіма соками риби і приправ!... Важливий нюанс: на 5 -10-ій хвилині лаваш прикриваємо фольгою (бо він стає вже добре рум'яним) і продовжуємо запікати рибу далі. Це так смачно, що в якості післясмаку залишається легке жаль, що всю рибу вже з'їли, а дуже хочеться ще! Готуйте страви з риби. Страви на день народження - категорія рецепту, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Форель - 1 шт
- Лаваш - 1 шт
- Лимон - 1 шт
- Тархун - 1 шт
- Масло вершкове - 90 г
- Сіль - 1 ст. л.
- Перець чорний - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Рибу добре посолити і поперчити за смаком. У черевце покласти шматочок масла і тархун. Зверху на рибу укласти три скибочки лимона і тархун. Лаваш змастити вершковим маслом. Загорнути рибу в лаваш, і зверху знову змастити вершковим маслом. Запікати в заздалегідь розігрітій в духовці 30 хв. при температурі 200 градусів. Важливий нюанс: на 5-10-ій хвилині лаваш прикриваємо фольгою (бо він стає вже добре рум'яним) і продовжуємо запікати рибу далі. Смачного!
Коментувати