Гостра паста Фахіта

Гостренька паста яка своїм смаком зведе з розуму кожного). Готуйте страви курки, вони смачні.

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 600 г
  • Сир твердий
  • Макаронні вироби / Макарони (у мене пір'я) - 4 скл.
  • Молоко - 5 скл.
  • Перець солодкий (у мене жовтий, корисний і зелений) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець Кайєн
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Порошок часниковий - 2 ч. л.
  • Сіль - 1.5 ч. л.
  • Кумин - 1 ч. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 10

Курячі грудки нарізаємо смужками (як показано на відео). Цибуля півкільцями або чверть кільцамі (в залежності від розміру) перець так само смужками. Сир натираємо на крупній тертці. Так само для зручності я змішую відразу все спеції і сіль.

У глибокій сковороді або казані обсмажуємо курячу грудку до того моменту доки вона повністю не побіліє. коли курка побіліла ми її перекладаємо на терелку, і в цю ж сковороду викладаємо нарізаний перець і цибулю. І обсмажуємо до напівпрозорості цибулі.

Коли цибуля стала напівпрозорою, в сковороду відправляємо курячу грудку і спеції, перемішуємо. Потім заливаємо молоком і засипаємо макарони. Постійно розмішуючи доводимо макарони до готовності, а молоко до загустіння. Після чого, вимикаємо вогонь засипаємо сиром, розмішуємо і подаємо на стіл. Всім смачного друзі.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі