Друзі, ми продовжуємо грибну тему! Ну хто ж не любить картоплю таку, побільше готуйте страви з картоплі. Все просто і смачно! Який аромат! Шикарна страва з грибів і мало витрат!
Інгредієнти
- Картопля - 7 шт
- Гриби (свіжі) - 450 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Сметана (1-2 ст.л) - 1 ст. л.
- Крохмаль - 1 ч. л.
- Вода (для розведення крохмалю) і 1, 1,5 склянки для тушкування) - 100 мл
- Масло вершкове - на смак
- Олія - за смаком
- Зелень - за смаком
- Часник - за смаком
- Спеції (сіль, перець горошок, лаврове листя, перець мелений і улюблені приправи)) - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Нарізану цибулю пасеруємо в рослинному маслі (каструля, або сотейник з товстим дном)
Моркву ріжемо шайбами крупно і додаємо до цибулі
Обсмажуємо моркву з цибулею, помішуючи, хвилини 3
Гриби нарізаємо довільно, не дрібне, додаємо до овочів
Обсмажуємо до випаровування рідини
Картоплю нарізаємо крупно і додаємо до овочів
Обсмажуємо все разом, помішуючи, хвилин 4-5
Далі вливаємо склянку води, додаємо 1-2 ложку сметани, спеції за смаком і вершкове масло
Зменшуємо вогонь і тушкуємо 10-12 хвилин на маленькому вогні під кришкою
Крохмаль розводимо в половині склянки холодної води
Вливаємо крохмаль в сотейник до овочів, солимо за смаком, перемішуємо
Томити на маленькому вогні, помішуючи, хвилин 5-6
В кінці додаємо часник і зелень за смаком
Прогріваємо і вимикаємо
Блюдо готове
Картопляно-грибне рагу готове. Ніжно, смачно, ароматно. Смачного!
Коментувати