Густий суп з квасолі з пармезаном

Дуже ситний суп, не дивлячись на те, що рецепт вегетаріанський, пісний. Особливий шарм йому додає червоне сухе вино. Рецепт з журналу Гастроном. Кухня: Італійська. Перші страви з сиру - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (по 400 г у власному соку, червона і біла) - 2 бан.
  • Селера черешкова - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Вино червоне сухе - 300 мл
  • Базилік - 1 гіл.
  • Чебрець - 2 гіл.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Пармезан (для пісного варіанту сир виключити) - 100 г
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
Моркву і цибулю очистити і нарізати розміром з фасолінку, селеру вимити і нарізати також, часник подрібнити.
У великій каструлі розігріти масло, всипати овочі і готувати, помішуючи, 8 хвилин.
Додати квасолю разом з соком,
влити вино і тушкувати на середньому вогні 10 хвилин.
Додати розім'яті виделкою помідори, влити 400 мл води. Довести до кипіння, приправити сіллю і перцем і варити 20 хвилин. Пісний варіант готовий.
Пармезан натерти на тертці.
Зелень вимити, обсушити й подрібнити.
Додати в суп пармезан і зелень, перемішати. Якщо ви хочете приготувати пісний варіант, виключіть сир. І без нього суп виходить дуже ситним і смачним.
Зняти з вогню і відразу ж розлити по тарілках. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі