Кабачки в гірчично-медовому соусі

Пікантні, смачні страви з кабачків. І соус гірчично-медовий тут - чудо! Друзі, кабачків ми насмажимо звичайно! Все швидко, так просто! До столу бездоганно! Готуйте дієтичні страви, це корисно.

Інгредієнти

Основне блюдо

  • Кабачок (2-3 молодих невеликих) - 3 шт
  • Часник (головка) - 1 шт
  • Олія (або оливкова, для смаження) - за смаком
  • Сіль за смаком

соус

  • Гірчиця (у мене дижонская) - 1 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Оцет - 1 ч. л.
  • Спеції (сіль, спеції) - за смаком
  • Вода (1/2 склянки)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Кабачки нарізати кружальцями
Часник нарізати пластинками
З'єднати і перемішати всі компоненти для соусу (спеції за смаком)
На сковороді розігріти масло, викласти кабачки
Обсмажити з обох сторін
Перекласти кабачки на тарілку і посолити
У тому ж маслі трохи протушити часник
Вилити до часнику наш соус
Викласти в соус кабачки
І потомити, помішуючи (недовго)
Блюдо готове
Смачного. Кабачки в соусі готові. Нам подобаються і в гарячому і в холодному вигляді.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі