Пікантні, смачні страви з кабачків. І соус гірчично-медовий тут - чудо! Друзі, кабачків ми насмажимо звичайно! Все швидко, так просто! До столу бездоганно! Готуйте дієтичні страви, це корисно.
Інгредієнти
Основне блюдо
- Кабачок (2-3 молодих невеликих) - 3 шт
- Часник (головка) - 1 шт
- Олія (або оливкова, для смаження) - за смаком
- Сіль за смаком
соус
- Гірчиця (у мене дижонская) - 1 ст. л.
- Мед - 1 ст. л.
- Оцет - 1 ч. л.
- Спеції (сіль, спеції) - за смаком
- Вода (1/2 склянки)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Кабачки нарізати кружальцями
Часник нарізати пластинками
З'єднати і перемішати всі компоненти для соусу (спеції за смаком)
На сковороді розігріти масло, викласти кабачки
Обсмажити з обох сторін
Перекласти кабачки на тарілку і посолити
У тому ж маслі трохи протушити часник
Вилити до часнику наш соус
Викласти в соус кабачки
І потомити, помішуючи (недовго)
Блюдо готове
Смачного. Кабачки в соусі готові. Нам подобаються і в гарячому і в холодному вигляді.
Коментувати