Кабачки з м'ясом в клярі

Сьогодні готую апетитні кабачки з м'ясом в клярі. Простий, але в той же час дуже цікавий рецепт приготування фаршированих кабачків. Ситні і смачні страви з фаршу і кабачків - всього за пів години!

Інгредієнти

Основні інгредієнти

  • Кабачок (1кг) - 2 шт
  • Фарш м'ясний (свинина + яловичина) - 500 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія (для смаження) - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 0.5 скл.

для клярі

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Молоко - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
1. Цибулю натираємо на крупній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.

2. До фаршу додаємо пропущений через прес часник, натерту цибулю, сіль, перець за смаком, а також яйце і все добре перемішуємо.

3. Кабачки нарізаємо кружальцями завтовшки 2 см (з молодих кабачків шкірку не зрізати).

4. Вирізаємо ложкою з гуртків серединки.

5. Серединки гуртків заповнюємо фаршем, при наповненні ущільнюємо.

6. Робимо кляр: збиваємо виделкою яйця з молоком, сіллю і перцем. Борошно висипаємо на тарілку для панірування.

7. Кожен гурток фаршированого кабачка паніруємо в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш і знову в борошно.

8. Смажимо кабачки на олії до золотистого кольору, коли перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою і смажимо ще 10 хв (оскільки всередині сире м'ясо і йому потрібен час для приготування).

Наші кабачки готові! Смачного і гарного настрою!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі