Сьогодні готую апетитні кабачки з м'ясом в клярі. Простий, але в той же час дуже цікавий рецепт приготування фаршированих кабачків. Ситні і смачні страви з фаршу і кабачків - всього за пів години!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
- Кабачок (1кг) - 2 шт
- Фарш м'ясний (свинина + яловичина) - 500 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія (для смаження) - 3 ст. л.
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 0.5 скл.
для клярі
- Яйце куряче - 2 шт
- Молоко - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
1. Цибулю натираємо на крупній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.
2. До фаршу додаємо пропущений через прес часник, натерту цибулю, сіль, перець за смаком, а також яйце і все добре перемішуємо.
3. Кабачки нарізаємо кружальцями завтовшки 2 см (з молодих кабачків шкірку не зрізати).
4. Вирізаємо ложкою з гуртків серединки.
5. Серединки гуртків заповнюємо фаршем, при наповненні ущільнюємо.
6. Робимо кляр: збиваємо виделкою яйця з молоком, сіллю і перцем. Борошно висипаємо на тарілку для панірування.
7. Кожен гурток фаршированого кабачка паніруємо в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш і знову в борошно.
8. Смажимо кабачки на олії до золотистого кольору, коли перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою і смажимо ще 10 хв (оскільки всередині сире м'ясо і йому потрібен час для приготування).
Наші кабачки готові! Смачного і гарного настрою!
2. До фаршу додаємо пропущений через прес часник, натерту цибулю, сіль, перець за смаком, а також яйце і все добре перемішуємо.
3. Кабачки нарізаємо кружальцями завтовшки 2 см (з молодих кабачків шкірку не зрізати).
4. Вирізаємо ложкою з гуртків серединки.
5. Серединки гуртків заповнюємо фаршем, при наповненні ущільнюємо.
6. Робимо кляр: збиваємо виделкою яйця з молоком, сіллю і перцем. Борошно висипаємо на тарілку для панірування.
7. Кожен гурток фаршированого кабачка паніруємо в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш і знову в борошно.
8. Смажимо кабачки на олії до золотистого кольору, коли перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою і смажимо ще 10 хв (оскільки всередині сире м'ясо і йому потрібен час для приготування).
Наші кабачки готові! Смачного і гарного настрою!
Коментувати