Кабачки з сулугуні

Ну не знаю як назвати рецепт. Закінчилася фантазія. Просто кабачки, запечені з сиром. Швидко і просто. Страви з сиром смачні, спробуйте. Кухня: Російська

Інгредієнти

  • Кабачок - 1 кг
  • Сир сулугуні - 300 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Часник - 4 зуб.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 4 ст. л.
  • Бальзамик - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Ось, що ми маємо. Якщо кабачки молоді - навіть не потрібно їх чистити, тільки хвостики відрізати. Сир може бути різною солоності, тому з сіллю акуратніше.
Кабачки і сир натираємо на крупній тертці. Часник дрібно нарізаємо. Натерті кабачки віджати від зайвої вологи.
Змішуємо натерті кабачки з сиром, борошном і яйцями. Повинна вийти досить густа маса. Густоту регулюємо додаванням борошна. Все залежить від соковитості кабачків. Солимо, перчимо. Додаємо свої улюблені спеції. Трохи натертого сиру залишаємо для присипки.
Одержаний скажімо так "фарш", викладаємо у форму, зверху посипаємо сиром, що залишився. Цього разу попалася ось така форма.
Запікаємо в попередньо розігрітій до 180 С духовці хвилин 30-40. Отримуємо ось таку штучку.
Ось так. Трохи бальзамічного оцту для смаку.
Або ось так.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі