Кабачок в вершково-сирному соусі

Настав сезон кабачків і захотілося приготувати що-небудь новеньке і ось, що я придумала...) Вийшло легка, ніжна і дуже вершкова страва з кабачків. Кабачок під сирним соусом по-новому розкривається. Спробуйте не пошкодуєте) Категорія - другі страви, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 300 г
  • Кабачок - 500 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сирок плавлений - 1 шт
  • Вершки - 80 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Орегано - 1 пуч.
  • Олія - ​​за смаком
  • Зелень - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Філе порізати на брусочки, в сковороді розжарити олію і обсмажити курку. Часник видавити через прес і обсмажити разом з філе.
Кабачки помити і нарізати локшиною, я розрізала кабачок навпіл і зробила локшину овочечисткою. Якщо є девайс для нарізки спиралевидной локшини, то ще краще.
Додати кабачок до курки і обсмажити хвилин 10. Вершки і сир збити блендером. Я брала сир хохланд для соусів.
Соус влити до кабачків з філе, посолити, поперчити, додати орегано і протушити ще хвилин 10.
Посипати зеленню.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі