Настав сезон кабачків і захотілося приготувати що-небудь новеньке і ось, що я придумала...) Вийшло легка, ніжна і дуже вершкова страва з кабачків. Кабачок під сирним соусом по-новому розкривається. Спробуйте не пошкодуєте) Категорія - другі страви, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Філе куряче - 300 г
- Кабачок - 500 г
- Часник - 2 зуб.
- Сирок плавлений - 1 шт
- Вершки - 80 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Орегано - 1 пуч.
- Олія - за смаком
- Зелень - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Філе порізати на брусочки, в сковороді розжарити олію і обсмажити курку. Часник видавити через прес і обсмажити разом з філе.
Кабачки помити і нарізати локшиною, я розрізала кабачок навпіл і зробила локшину овочечисткою. Якщо є девайс для нарізки спиралевидной локшини, то ще краще.
Додати кабачок до курки і обсмажити хвилин 10. Вершки і сир збити блендером. Я брала сир хохланд для соусів.
Соус влити до кабачків з філе, посолити, поперчити, додати орегано і протушити ще хвилин 10.
Посипати зеленню.
Коментувати