Капуста з сардельками

Для свят потрібні складні і важливі страви! Ну а що нам в звичайний день приготувати? Смачно, ситно, по простому! Аромат летить по дому! Страви з капусти дуже виручають! Хто сардельки поважає? І з томатами капусту!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa (це приблизно) а там дивіться по ситуації) - 950 г
  • Сарделька (від 5 і до 8 сардельок, або шпікачек) теж дивіться по ситуації і кол-ву осіб) сардельки різних розмірів бувають) у мене в цей раз дуже великі) - 7 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Кетчуп (приблизно 100 мл (регулюйте за смаком, але намагатися не особливо зменшувати))
  • Гірчиця (1/2 ст.л м'якої солодкої гірчиці (у мене дижонская))
  • Спеції (сіль, лавровий лист, мелений чорний перець слад молот паприка, кмин можна, а також червоний молот. Гострий перець (або улюблений набір спецій для ковбасних виробів)) - за смаком
  • Олія - ​​за смаком
  • Вода

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Цибулю нарізаємо і злегка обсмажуємо на олії
Додаємо моркву до цибулі і трохи пасеруємо
Шаткуємо капусту і додаємо до цибулі з морквою
Періодично помішуючі обсмажуємо хвилин 6-8
Далі додаємо кетчуп, спеції і солимо за смаком
Перемішуємо і прогріваємо буквально в районі 1 хвилини
Далі викладаємо підготовлені сардельки і злегка їх приминаємо до капусти
Додаємо гірчицю і приблизно 2/3 склянки вливаємо води
Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і на маленькому вогні тушкуємо хвилин 15-17) сардельки можна раз перевернути) спеції теж перевірте
Блюдо готове
Сардельки з капустою готові. Думаю ця пікантна страва з капусти сподобається і внесе невелику різноманітність у меню, особливо любителям солянок. За рахунок того, що ковбасні вироби кладемо цілком, вони виходять дуже соковитими , два в одному, відразу з гарніром. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі