Дуже смачний рецепт!
Інгредієнти
- Картопля - 900 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Вода - 350 мл
- Кетчуп - 3 ст. л.
- Каррі - 1 ч. л.
- Чебрець
- Базилік
- Олія - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 4
Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом. Викладаємо на дно дрібно нарізану цибулю. Очищаємо і миємо картоплю. Нарізаємо її соломкою. Посипаємо спеціями, солимо до того, як картопля потрапить в чашу, оскільки перемішувати з цибулею її не можна. Воду змішуємо з томатною пастою і заливаємо картоплю. Вибираємо режим "Випічка", температура 120 С, час - не менше 50 хвилин. Смачного!
Коментувати