Картопляні котлети з фетою і горошком

Прості в приготуванні, але ситні і смачні картопляні котлети з фетою, зеленим горошком і зеленню! Страви з сиру на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Картопля (650 г) - 4 шт
  • Фета - 150 г
  • Петрушка - 6 гіл.
  • Цибуля зелена - 4 гіл.
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сухарі панірувальні / Паніровка (2 ст.л. - в фарш, 4 ст.л. - для панірування) - 6 ст. л.
  • Горошок зелений - 150 г
Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками і відварити до готовності.
Відразу ж розім'яти картоплю на пюре. Фету розім'яти руками, додати до картопляного пюре.
Знову розім'яти в однорідне пюре. При необхідності приправити сіллю (враховуємо солоність сиру).
Додати дрібно нарізану зелень петрушки і зелену цибулю. Приправити чорним перцем за смаком і додати паприку. Ретельно перемішати.
Додати зелений горошок (у мене заморожений, попередньо не розморожувати).
Додати 2 ст. л. панірувальних сухарів. Ретельно перемішати фарш.
Змочуючи руки, сформувати круглі котлетки. Запанірувати в сухарях (у мене вийшло 14 шт.).
Викласти на деко. Відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готові картопляні котлети виймаємо з духовки і подаємо до столу зі сметаною або іншим улюбленим соусом.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі