Приготувати цей рулет зовсім не складно. Це смачні і ситні страви з яєць, спробуйте приготувати!
Інгредієнти
- Картопля - 700 г
- Гриби - 350 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сир твердий - 30 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цибуля зелена
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія соняшникова - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
1. Начинка. Я взяла 2 упаковки заморожених грибів по 300 гр. На виході, після розморожування - 350 гр. Гриби посмажити на соняшниковій олії, додати нарізану цибулю. Додати сіль і чорний перець за смаком.
2. Рулет. Картоплю натерти на тертці, додати 2 яйця, сіль і чорний перець за смаком. Все перемішати.
3. Деко застелити пергаментним папером. Можна змастити її олією, щоб рулет краще знімався з пергаменту. Розподілити по ньому картоплю прямокутником, розміром приблизно 30 см на 40 см.
4. Запікати в духовці, розігрітій до 200 ° C, приблизно 30 хвилин, до готовності.
5. Готовий картопляний рулет зняти з пергаменту.
6. Далі, на картопляний рулет викладаємо начинку з грибів і розподіляємо її по всій поверхні.
7. Звертаємо в рулет, зверху посипаємо його тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 200 ° C, ще на 15 хвилин.
8. Коли рулет готовий посипати його нарізаною зеленою цибулею. Смачно, ароматно і красиво!
Щоб картопля не потемніла, можна додати в натерту масу трохи лимонного соку. Смачного!
2. Рулет. Картоплю натерти на тертці, додати 2 яйця, сіль і чорний перець за смаком. Все перемішати.
3. Деко застелити пергаментним папером. Можна змастити її олією, щоб рулет краще знімався з пергаменту. Розподілити по ньому картоплю прямокутником, розміром приблизно 30 см на 40 см.
4. Запікати в духовці, розігрітій до 200 ° C, приблизно 30 хвилин, до готовності.
5. Готовий картопляний рулет зняти з пергаменту.
6. Далі, на картопляний рулет викладаємо начинку з грибів і розподіляємо її по всій поверхні.
7. Звертаємо в рулет, зверху посипаємо його тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 200 ° C, ще на 15 хвилин.
8. Коли рулет готовий посипати його нарізаною зеленою цибулею. Смачно, ароматно і красиво!
Щоб картопля не потемніла, можна додати в натерту масу трохи лимонного соку. Смачного!
Коментувати