Хек в пивному клярі

Пропоную дуже смачний пивний кляр. Він виходить хрусткий і риба в ньому неймовірно смачна. Страви з риби дуже смачні.

Інгредієнти

  • Хек (можна взяти іншу рибу) - 500 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 3 ч. л.
  • Пиво світле / Пиво - 150 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Перець чорний - за смаком
Рибу розморозити, нарізати шматочками, добре посолити з двох сторін і залишити на 10-15 хвилин. У мисочку розіб'ємо яйце, додамо 1/3 ч. л. солі, зіб'ємо віночком, додаємо пиво і борошно, добре розмішати. Залишимо на 10 хвилин постояти. Смажимо рибу, добре умочити в кляр з двох сторін. Обсмажену рибу викладаємо на паперовий рушник. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі