Хлібні коржі з сиром

Ці неймовірні коржі можна готувати сміливо повну порцію, навіть, якщо залишаться, то їх можна зберігати в холодильнику (а то і заморозити), а при подачі розігріти в мікрохвильовці або ж на сухій сковороді. Відмінно замінять хліб. Страви на вечерю - категорія рецепту.

Інгредієнти

опара

  • Молоко - 300 мл
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 30 г
  • Дріжджі - 8 г

тісто

  • Яйце куряче (кімнатної температури) - 1 шт
  • Сметана (кімнатної температури) - 120 г
  • Олія - ​​50 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 600 г

начинка

  • Сир твердий - 200 г
  • Зелень - 1 пуч.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 9

Опара: З'єднати всі інгредієнти і нагріти до теплого стану, перемішуючи віночком, до розчинення цукру. Накрити рушником і поставити в спокійне від протягів місце на 15 хвилин. Повинна з'явиться шапочка з піни.
В опару додати яйце і сметану. Розтоплене вершкове масло кімнатної температури і олія. Перемішати. Всипати борошно і замісити тісто, вимішуючи 5 хвилин. Накрити рушником і знову поставити в спокійне місце, але вже хвилин на 45.
За цей час тісто збільшиться в 2-2,5 рази. Тісто обминути і розділити на 9 рівних частин
Сир натерти на дрібній тертці. Зелень дрібно нарізати (в цей раз у мене, на жаль, зелені не виявилося від слова зовсім) і змішати з сиром. Кожну частину розкачати., Покласти зверху сир із зеленню.
Зібрати краї коржу по черзі до центру, защипнути.
Перевернути і акуратно розкачати качалкою в коржик.
Коржик викласти на суху розігріту сковороду і обсмажити з двох боків до рум'яного кольору (6-7 хвилин).
Готові коржі складати стопкою, змащуючи кожну вершковим маслом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі