Чергова страва з курячої грудки, де вона представлена в кращому вигляді: смачне панірування, соковите м'ясо, оригінальна подача, простір для вибору соусів до цих "пальчиків" і простота приготування! Гарячі другі страви іноді виходять дуже смачними.
Інгредієнти
- Філе куряче - 500 г
- Сухарі панірувальні / Панірування (великі) - 1 скл.
- Кефір - 0,5 скл.
- Кунжут - 3 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Паприка солодка - 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Можна використовувати великі панірувальні сухарі. Я підготувала сухарі самостійно: натерла несвіжий батон на крупній тертці і підсушила на сухій сковороді.
До сухарів додати решту інгредієнтів панірування і перемішати.
Куряче філе злегка відбити, нарізати смужками, товщиною 2 - 3 см.
Часник видавити через прес, а краще - перетерти в ступці в пасту і додати до кефіру. Перемішати.
Занурювати кожен шматочок в кефірно часникову суміш, потім обваляти в паніровці і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Подавати з будь-яким соусом для курки або просто кетчупом. На гарнір - страви з овочів в сирому або запеченому вигляді.
Коментувати