Хрусткі курячі пальчики

Чергова страва з курячої грудки, де вона представлена ​​в кращому вигляді: смачне панірування, соковите м'ясо, оригінальна подача, простір для вибору соусів до цих "пальчиків" і простота приготування! Гарячі другі страви іноді виходять дуже смачними.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г
  • Сухарі панірувальні / Панірування (великі) - 1 скл.
  • Кефір - 0,5 скл.
  • Кунжут - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Паприка солодка - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Можна використовувати великі панірувальні сухарі. Я підготувала сухарі самостійно: натерла несвіжий батон на крупній тертці і підсушила на сухій сковороді.
До сухарів додати решту інгредієнтів панірування і перемішати.
Куряче філе злегка відбити, нарізати смужками, товщиною 2 - 3 см.
Часник видавити через прес, а краще - перетерти в ступці в пасту і додати до кефіру. Перемішати.
Занурювати кожен шматочок в кефірно часникову суміш, потім обваляти в паніровці і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Подавати з будь-яким соусом для курки або просто кетчупом. На гарнір - страви з овочів в сирому або запеченому вигляді.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі