Конвертики з лаваша "Улюблені"

Звичайно конвертиками з лаваша мало кого здивуєш. Хочу поділитися з вами варіантом приготування конвертиків з дуже смачною, соковитою начинкою з фаршу, овочів і сиру. Хрусткі зовні і соковиті всередині. Це улюблений варіант начинки для лаваша в нашій родині. Буду рада, якщо рецепт страви з фаршу і лаваша кому-небудь стане в нагоді.

Інгредієнти

  • Лаваш - 3 шт
  • Фарш м'ясний - 300 г
  • Помідор - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія (для смаження)
Цибулю нарізати невеликими шматочками. Перець нарізати невеликими тоненькими смужками. Помідор нарізати невеликими кубиками (якщо вважаєте за краще помідори без шкірки: зробити надрізи на помідорах, опустити в окріп, потім у холодну воду і зняти шкірку).
На олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш. Смажити до готовності фаршу, помішуючи і розбиваючи грудочки. Потім посолити і поперчити. Можна додати улюблені спеції. Додати болгарський перець, смажити 2 хвилини. Додати помідори, смажити до випаровування рідини. Коли начинка буде готова, додати натертий сир.
Лаваш розрізати навпіл. На середину викласти трохи начинки. За бажанням, краї лаваша, які без начинки, можна змастити майонезом для більшої соковитості. Згорнути конвертиком.
Смажити з двох сторін на змащеній олією сковороді до зарум'янювання.
Подавати краще теплими. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі