Корейка на кістці «Експромт»

Дуже смачне, ароматне м'ясо. Мінімум зусиль і витрат часу. Готуйте гарячі страви з м'яса свинини. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Корейка (порційні шматки) - 4 шт
  • Сіль за смаком)
  • Спеції (за щіпці: коріандр мелений, паприка, часниковий порошок, мелений перець, куркума)
Шматки корейки на кістки обмазати спеціями і сіллю. Дати хвилин 20 м'ясу полежати. Потім добре розігріти сковороду, додати олію і обсмажити м'ясо на сильному вогні по парі хвилин з кожного боку, щоб вийшла рум'яна кірочка.
Скласти все обсмажені шматки м'яса в сковороду, влити 50 мл кип'яченої води, вогонь на мінімум. Протушкувати м'ясо під кришкою до повного випаровування рідини. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі