Пропонуємо вашій увазі спрощений варіант котлет по-київськи, де замість філе використовуємо курячий фарш. Виходять смачні котлетки. Гарячі страви з фаршу дуже смачні.
Інгредієнти
- Фарш курячий - 500 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сухарі панірувальні / Панірування - 200 г
- Масло вершкове - 100 г
- Кріп ((змішати з маслом і у вигляді ковбаски заморозити))
- Перець чорний - за смаком
- Сіль за смаком
- Олія (для смаження)
Готуємо інгредієнти:
- Фарш - посолити і поперчити;
- Масло вершкове змішати з невеликою кількістю кропу, скачати ковбаскою і заморозити;
- Яйця збиваємо як на омлет;
- Висипаємо панірування в ємність.
Коли масло застигло, можемо починати приготування. Набираємо на столову ложку фарш, викладаємо на долоню і скочується кулька, після чого робимо з нього корж і в середину кладемо заздалегідь відрізаний довгастий шматочок вершкового масла з кропом. Акуратно загортаємо масло в фарш і багаторазово прокручуємо в руках отриману котлетку, щоб добре запечатане масло і вийшла довгаста форма. Коли котлетка вже скручена, занурюємо її в збиті яйця, після цього кладемо в паніровці і присипаємо її, після цього ще раз занурюємо її в яйце і знову в паніровці, котлета готова до смаження. Відправляємо котлету в заздалегідь розігріту олію в каструлі або у фритюрі, у кого що є. Обсмажуємо буквально хвилину-дві, після чого виймаємо і складаємо все котлетки на деко, а після цього відправляємо в розігріту духовку до 180-200 градусів на 5-10 хвилин. Котлети готові! Смачного!
Коментувати