Котлети, як же вони улюблені всіма, мабуть одне з найулюбленіших страв з фаршу на сковороді в моїй родині. Сьогодні з паштетом зі смажених баклажанів, що додасть соковитість і пікантний смак. Пригощайтеся. Готуйте страви з баклажанів частіше, це смачно.
Інгредієнти
- М'ясо (яловичина + свинина) - 800 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Баклажан (середній) - 1 шт
- Стрілки часникові - 4 шт
- Молоко - 150 мл
- Сіль ( "під ніж") - 1 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
М'ясо подрібнити на м'ясорубці, додавши 2/3 цибулі, влити в фарш молоко.
Баклажан нарізати брусочками, обсмажити на олії з цибулею і часниковими стрілками. Пробити масу в блендері.
Додати баклажанну масу до фаршу, посолити, поперчити.
Вимісити фарш, відбити.
Сформувати котлети, по 100 г.. Панірувати в борошні.
Розігріти олію в сковороді, Обсмажити котлети з обох сторін, по 2-3 хвилини, на середньому вогні. Потім скласти котлети в високу сковороду, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 5 хвилин. При необхідності влити трохи окропу. Подати з овочами і улюбленим гарніром.
Смачного!
Коментувати