Крем-суп з брокколі з креветками

Дуже душевний крем-суп з брокколі з креветками. Перші страви - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Брокколі - 700 г
  • Креветки - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Сливки (20%) - 200 мл
  • Бульйон (курячий або овочевий) - 1 л
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Часник (2-грінки 2-суп) - 4 зуб.
  • Горіх мускатний
  • Олія (грінки) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Шпинат - 50 г
  • Рукола - 50 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Подрібнити цибулю і часник. Креветки бланшувати.
Обсмажити в каструлі цибулю на слив. маслі, часник, брокколі.
Подрібнити рукколу і шпинат.
Додати в каструлю.
Додати в каструлю бульйон. Довести до кипіння і прокип'ятити на повільному вогні 5 хвилин. Пюріровать, додати вершки, мускатний горіх і довести до кипіння, але не кип'ятити.
Білий хліб натерти часником, порізати і зробити сухарики.
Подавати до столу, прикрасивши креветками. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі