Кроликів вирощуємо самі, тому він частий гість на нашому столі.
Інгредієнти
- Кролик - 1 шт
- Печериці - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сметана - 200 г
- Імбир - 1 ст. л.
- Часник - 5 зуб.
- Соєвий соус - 100 мл
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Зелень - за смаком
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 6
Чистимо гриби, цибулю, часник і імбир.
Кролика нарізаємо на порційні шматки. У мене спинка кролика.
Робимо маринад з тертого часнику, імбиру. соєвого соусу і 1 ст. л. масла.
Маринуємо кролика протягом години.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Гриби ріжемо пластинами. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо гриби і смажимо ще 4-5 хвилин. Додаємо сметану і солимо. Тушкуємо ще 1-2 хвилини. Знімаємо з вогню.
Кролика злегка обсмажити на олії.
Заливаємо на половину окропом і тушкуємо 40 хвилин. Потім покриваємо грибним соусом і тушкуємо ще 20 хвилин.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!
Коментувати