Кролик під грибним соусом

Кроликів вирощуємо самі, тому він частий гість на нашому столі.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт
  • Печериці - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сметана - 200 г
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Зелень - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 6

Чистимо гриби, цибулю, часник і імбир.
Кролика нарізаємо на порційні шматки. У мене спинка кролика.
Робимо маринад з тертого часнику, імбиру. соєвого соусу і 1 ст. л. масла.
Маринуємо кролика протягом години.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Гриби ріжемо пластинами. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо гриби і смажимо ще 4-5 хвилин. Додаємо сметану і солимо. Тушкуємо ще 1-2 хвилини. Знімаємо з вогню.
Кролика злегка обсмажити на олії.
Заливаємо на половину окропом і тушкуємо 40 хвилин. Потім покриваємо грибним соусом і тушкуємо ще 20 хвилин.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі