Два варіанти приготування страви з кролика (з додаванням олії і без неї).
Варіант 1
- Кролик
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа (для м'яса)
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
Варіант 2
- Кролик
- Вода (окріп (щоб майже покрило м'ясо))
- Сіль
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Лист лавровий - 1 л
- Олія
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Варіант 1.
М'ясо нарізаю на шматочки, солю, перчу і додаю приправу. Разом з морквою, цибулею і часником м'ясо перекладаю в рукав для запікання. Роблю проколи зубочисткою. Відправляю в духовку при 180 градусах на 1 годину.
Варіант 2.
М'ясо нарізаю на шматочки. Перекладаю в каструлю з товстим дном. Наливаю окропу так, щоб м'ясо майже повністю було покрито водою. Варю на середньому вогні. Коли вода майже википить, потрібно додати сіль, цибулю і лавровий лист. Потім олію. Обсмажувати до золотистого кольору.
М'ясо нарізаю на шматочки, солю, перчу і додаю приправу. Разом з морквою, цибулею і часником м'ясо перекладаю в рукав для запікання. Роблю проколи зубочисткою. Відправляю в духовку при 180 градусах на 1 годину.
Варіант 2.
М'ясо нарізаю на шматочки. Перекладаю в каструлю з товстим дном. Наливаю окропу так, щоб м'ясо майже повністю було покрито водою. Варю на середньому вогні. Коли вода майже википить, потрібно додати сіль, цибулю і лавровий лист. Потім олію. Обсмажувати до золотистого кольору.
Коментувати