Кролик смажений

Два варіанти приготування страви з кролика (з додаванням олії і без неї).

Варіант 1

  • Кролик
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Приправа (для м'яса)
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.

Варіант 2

  • Кролик
  • Вода (окріп (щоб майже покрило м'ясо))
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Лист лавровий - 1 л
  • Олія

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

Варіант 1.
М'ясо нарізаю на шматочки, солю, перчу і додаю приправу. Разом з морквою, цибулею і часником м'ясо перекладаю в рукав для запікання. Роблю проколи зубочисткою. Відправляю в духовку при 180 градусах на 1 годину.

Варіант 2.
М'ясо нарізаю на шматочки. Перекладаю в каструлю з товстим дном. Наливаю окропу так, щоб м'ясо майже повністю було покрито водою. Варю на середньому вогні. Коли вода майже википить, потрібно додати сіль, цибулю і лавровий лист. Потім олію. Обсмажувати до золотистого кольору.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі