Кролик виходить дуже м'яким і ніжним.
Інгредієнти
- Кролик - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 2 шт
- Часник - 4 зуб.
- Сметана - 300 г
- Чебрець - за смаком
- Розмарин - за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія - 5 ст. л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Кролика обробляємо на шматки і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Цибулю і моркву нарізаємо і додаємо до м'яса. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин. Додаємо сметану, сіль, перець, чебрець і розмарин. Перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 40 - 50 до м'якості м'яса (якщо через зазначений час кролик залишився жорстким, збільште час приготування). В кінці додаємо нарізаний часник. Смачного!
Коментувати