Кролик в сметанному соусі

Кролик виходить дуже м'яким і ніжним.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Сметана - 300 г
  • Чебрець - за смаком
  • Розмарин - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​5 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

Кролика обробляємо на шматки і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Цибулю і моркву нарізаємо і додаємо до м'яса. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин. Додаємо сметану, сіль, перець, чебрець і розмарин. Перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 40 - 50 до м'якості м'яса (якщо через зазначений час кролик залишився жорстким, збільште час приготування). В кінці додаємо нарізаний часник. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі