Всім треба пробувати!) Куряча печінка з яблуками - тут чудово поєднуються смак ніжної обсмаженої печінки, карамелізованої цибулі і соковитого кисло-солодкого яблука! Ці страви з печінки на кожен день точно не банальні!) Яблучна кислинка розкриває смак печінки абсолютно по-новому! Спробуйте!
Інгредієнти
- Печінка куряча - 600 г
- Яблуко (зелені) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 150 г
- Олія (для смаження) - 40 г
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 2 ст. л.
- Вино біле сухе - 75 г
- Цукор - 10 г
- Горіх мускатний (щіпка)
- Зелень (сушена)
- Коріандр - 0,5 ч. л.
- Перець чорний (за смаком) - 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 4
1. Обсмажити цибулю на олії, додати цукор, а потім яблука, посолити, додати вино і тушкувати 5-7 хвилин.
2. Приготувати паніровку для печінки, змішавши борошно зі спеціями.
3. Курячу печінку запанірувати в борошні і обсмажити на окремій сковорідці, не пересмажувати. Потім додати цибульно-яблучну піджарку і тушкувати ще 5-7 хвилин на повільному вогні.
4. Готову печінку посипати сушеною зеленню. Смачного!
2. Приготувати паніровку для печінки, змішавши борошно зі спеціями.
3. Курячу печінку запанірувати в борошні і обсмажити на окремій сковорідці, не пересмажувати. Потім додати цибульно-яблучну піджарку і тушкувати ще 5-7 хвилин на повільному вогні.
4. Готову печінку посипати сушеною зеленню. Смачного!
Коментувати