Курячі котлети з брокколі і цвітною капустою виходять смачні і соковиті. Вони підходять для дієтичного харчування і для дітей, оскільки зовсім не жирні. У нашій родині дуже люблять такі котлетки. Страви з курячого філе - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Філе куряче - 700 г
- Брокколі (у мене була суміш брокколі і цвітної капусти заморожені) - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Порошок часниковий - 1 ч. л.
- Кубик бульйонний (курячий) - 1 шт
- Перець чорний - 1 пуч.
- Сіль - 1 пуч.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Основні інгредієнти.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на дрібній тертці, все обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
Поки овочі готуються, займемося філе і брокколі. Добре якщо у вас є такий кухонний гаджет як подрібнювач. З його допомогою можна дуже швидко отримати фарш з курячого філе.
Таким же чином подрібнюємо брокколі і цвітну капусту.
Складаємо в миску всі інгредієнти-філе, брокколі, смажені цибулю і моркву, додаємо яйце, часниковий порошок, курячий бульйонний кубик, чорний перець, якщо потрібно досолюємо.
Добре перемішуємо фарш з овочами і спеціями.
Мокрими руками формуємо котлети і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
Курячі котлети виходять смачні і соковиті. Смачного!
Коментувати