Курячі ковбаски з печінкою

Ковбаски виходять дуже смачними і відносно маложирними. Категорія - страви з фаршу, спробуйте приготувати, це смачно.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 1 кг
  • Печінка куряча - 700 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Каррі - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія
  • Кишки

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо.

Дрібно нарізаємо печінку.

До фаршу додаємо печінку, цибулю, гірчицю, каррі, сіль, перець і добре перемішуємо.

Оболонку промиваємо, одягаємо на насадку для м'ясорубки і формуємо ковбаски.

За допомогою голки робимо в ковбасках проколи.

На дно форми наливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі