Ковбаски виходять дуже смачними і відносно маложирними. Категорія - страви з фаршу, спробуйте приготувати, це смачно.
Інгредієнти
- Фарш курячий - 1 кг
- Печінка куряча - 700 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Гірчиця - 2 ст. л.
- Каррі - 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія
- Кишки
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо.
Дрібно нарізаємо печінку.
До фаршу додаємо печінку, цибулю, гірчицю, каррі, сіль, перець і добре перемішуємо.
Оболонку промиваємо, одягаємо на насадку для м'ясорубки і формуємо ковбаски.
За допомогою голки робимо в ковбасках проколи.
На дно форми наливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Дрібно нарізаємо печінку.
До фаршу додаємо печінку, цибулю, гірчицю, каррі, сіль, перець і добре перемішуємо.
Оболонку промиваємо, одягаємо на насадку для м'ясорубки і формуємо ковбаски.
За допомогою голки робимо в ковбасках проколи.
На дно форми наливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Коментувати