Курячі сердечка з помідорами і перцем

Пропоную вам спробувати курячі сердечка, тушковані в помідорах, з овочами. Дуже просто і в той же час дуже смачно! Подавати можна як самостійну другу страву, так і на додаток до відвареної крупи, картоплі, макаронів. Можна вживати в гарячому і в холодному вигляді. Страви на Великдень - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Сердечка курячі - 400 г
  • Перець болгарський (200гр.) - 2 шт
  • Помідор (середні) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень - за смаком
  • Олія - ​​за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Цибулю і перець нарізати крупно. На невеликій кількості рослинного масла обсмажити на сильному вогні цибулю, постійно помішуючи (декілька секунд). Потім додати перець, помішати і обсмажувати на сильному вогні так само кілька секунд, потім вогонь зменшити до середнього і залишити овочі до готовності перцю. Цибулю і перець прибрати зі сковороди.
У сковороду, де готувалися овочі, додати курячі сердечка. На сильному вогні обсмажити коротко, помішуючи.
Додати нарізані кубиками помідори (шкурку можна попередньо зняти). Посолити, перемішати. Вогонь зменшити до середнього і тушкувати під закритою кришкою близько 20 хвилин.
Відкрити кришку, вогонь зробити на максимум і готувати до тих пір, поки не википить зайва рідина.
Зазвичай йде від 5 до 10 хвилин.
Додати до сердечка перець з цибулею і подрібнений часник. Перемішати. Досолити, якщо потрібно.
Додати зелень.
При подачі поперчити за бажанням. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі