Ніжні, смачні, м'які й ароматні курячі сердечка на сковороді. Моя сім'я обожнює їх. Підходять до будь-якого гарніру або овочевого салату. Рекомендую.
Інгредієнти
- Сердечка курячі - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Вода - 150 мл
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Олія - 3 ст. л.
Сердечка помити, позрізати непотрібний жир, жилки. Сердечка розрізати навпіл.
Цибулю порізати четвертькольцами.
Сердечка підсмажити на сковороді з рослинним маслом. Вони пустять сік, посоліть і поперчіть їх, додайте цибулю. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою поки вода вся не випарується.
Додайте 150 мл води і продовжуйте тушкувати під кришкою на повільному вогні поки води залишиться трохи або повністю не випарується.
Ніжні і м'які курячі сердечка з цибулею готові! Всім смачного!
Коментувати