Курячі стегенця на подушці з цибулі

Дуже смачна страва з курки! І чесно кажучи, не знаю, що виходить смачніше - курка чи цибуля. Курка з хрусткою скоринкою і соковита солодкувата запечена цибуля нікого не залишать байдужими! Я готувала стегна, але можна брати і курку, оброблену на шматочки і інші частини тушки. Страви на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Стегно куряче (кількість можете брати на свій розсуд) - 7 шт
  • Цибуля ріпчаста - 5 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Олія - ​​5 ст. л.
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Спеції - за смаком
Стегна помити, обсушити, викласти на деко. Змішати сіль, перець, будь-які спеції для курки, 2 ст. л. соняшникової олії і обмазати курку. Відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Цибулю крупно нарізати, посолити, поперчити за смаком, додати паприку, 3 ст. л. соняшникової олії і добре перемішати. Дістаємо курку з духовки, викладаємо на тарілку і на цей же лист викладаємо цибулю. Відправляємо в духовку при цій же температурі на 10 хвилин. Через 10 хвилин, виймаємо, викладаємо зверху цибулі курку, нарізаємо шматочками масло вершкове і розкладаємо по цибулі, відправляємо в духовку на 15 хвилин.
До 100 мл молока додамо 1 ст л борошна, добре перемішати. Дістаємо курку з цибулею з духовки і добре поливаємо цією сумішшю цибулю і курку. Відправляємо ще в духовку на 10 хвилин.
Курка виходить зі смачною хрусткою скоринкою, а цибуля соковитою і ніжною з вершковим смаком. Це дуже смачно! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі