Чудовий суп з ароматом копчених ковбасок, з дуже смачною консервованою квасолею оцінить по достоїнству будь-який гурман. Готуйте страви з квасолі і насолоджуйтеся!
Інгредієнти
- Квасоля консервована (біла і червона квасоля) - 2 бан.
- Картопля - 2 шт
- Ковбаски (копчені) - 200 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Селера черешкова - 1 шт
- Томати протерті - 300 г
- Морква - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, італійські трави) - за смаком
- Бульйон (бажано м'ясної, курячий бульйон або вода) - 2 л
Приготувати всі необхідні інгредієнти для супу.
Нарізати цибулю, подрібнити часник. Розігріти в товстостінній каструлі олію і зробити засмажку.
Поки обсмажується цибуля, натерти моркву, нарізати селеру і додати до засмажки.
Слідом очистити картоплю і додати до овочів, все перемішати і продовжити смажити.
Очистити від насіння болгарський перець, нарізати, висипати до овочів.
Обсмажені овочі залити гарячим бульйоном або водою і варити до готовності картоплі.
Мисливські ковбаски нарізати на шматочки. Обсмажити на сковороді до легкого рум'янцю.
У каструлю викласти обсмажені ковбаски, протерті томати і квасолю. Довести до кипіння, відключити вогонь, дати настоятися супу 15 хвилин. Смачний, насичений, ароматний суп готовий!
Смачного!
Коментувати