Квасолевий суп з мисливськими ковбасками

 

Чудовий суп з ароматом копчених ковбасок, з дуже смачною консервованою квасолею оцінить по достоїнству будь-який гурман. Готуйте страви з квасолі і насолоджуйтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (біла і червона квасоля) - 2 бан.
  • Картопля - 2 шт
  • Ковбаски (копчені) - 200 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Селера черешкова - 1 шт
  • Томати протерті - 300 г
  • Морква - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Спеції (сіль, перець, італійські трави) - за смаком
  • Бульйон (бажано м'ясної, курячий бульйон або вода) - 2 л
Приготувати всі необхідні інгредієнти для супу.
Нарізати цибулю, подрібнити часник. Розігріти в товстостінній каструлі олію і зробити засмажку.
Поки обсмажується цибуля, натерти моркву, нарізати селеру і додати до засмажки.
Слідом очистити картоплю і додати до овочів, все перемішати і продовжити смажити.
Очистити від насіння болгарський перець, нарізати, висипати до овочів.
Обсмажені овочі залити гарячим бульйоном або водою і варити до готовності картоплі.
Мисливські ковбаски нарізати на шматочки. Обсмажити на сковороді до легкого рум'янцю.
У каструлю викласти обсмажені ковбаски, протерті томати і квасолю. Довести до кипіння, відключити вогонь, дати настоятися супу 15 хвилин. Смачний, насичений, ароматний суп готовий!
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі