Ліниві пельмені

Відмінна альтернатива звичайним пельменям! Категорія - мучні страви.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Вода - 100 мл

начинка

  • Фарш м'ясний - 700 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Вода - 100 мл

зажарка

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 3 шт
  • Томатна паста - 140 г

додатково

  • Вода
  • Олія (для смаження)
  • Сіль
  • Перець чорний
У миску просіваємо борошно. Додаємо яйце, олію, сіль, воду і замішуємо тісто. Прибираємо в пакет і залишаємо відпочивати хвилин на 30. Приготуємо зажарку. Для цього цибулю нарізаємо і обсмажуємо. Моркву натираємо і додаємо до цибулі. Додаємо томатну пасту, солимо, перчимо і знімаємо з вогню. До фаршу додаємо подрібнену цибулю, солимо, перчимо, вливаємо воду і добре перемішуємо. Тісто ділимо на дві частини. Розкачуємо одну частину в прямокутник (другу кладемо в пакет щоб не заветрівся). Викладаємо половину начинки (залишаючи вільними близько 2 см з верхнього краю), розрівнюємо і звертаємо в рулет. Краї защипуємо. Нарізаємо на шматочки довжиною приблизно 3 см. З рештою тіста і фаршу робимо те ж саме. У форму для запікання викладаємо зажарку. Зверху на відстані один від одного розміщуємо пельмені. Наливаємо трохи води, щільно накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 40 хвилин. Готуйте мучні страви. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі