По-флотськи м'ясні спагетті бувають. І ці другі страви з риби звичайно ж багато хто знає! А наш варіант справжній морський! Він буде з філе білої риби!
Інгредієнти
- Філе рибне (філе будь-якої білої риби) - 550 г
- Спагеті (рекомендують товсті (трубочки) спагетті (у мене середні в цей раз)) - 1/3 пач.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква (велика) - 1 шт
- Спеції (сіль, спеції за смаком, лавроий лист (для бульона) - за смаком
- Олія (або вершкове масло) - за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Спагеті ламаємо на 2-3 частини, відварюємо до готовності в солоній воді, якщо буде потрібно (промиваємо)
Рибне філе без кісток відварюємо в невеликій кількості води з сіллю і спеціями, в протягом 7-8 мінут
Рибу трохи охолоджуємо, дістаємо з бульйону, розминаємо виделкою (або пропускаємо через м'ясорубку) я мну виделкою і додаю кілька ложечок бульйону, зовсім трохи, для соковитості
Пасеруємо на олії цибулю
Моркву натираємо на тертці і додаємо до цибулі
Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості
Викладаємо до цибулі з морквою макарони
перемішуємо
Додаємо до макаронів рибу
Перевіряємо на спеції, якщо треба -досоліть. Прогріваємо все разом хвилин 5-6
Блюдо готове
Макарони по-флотськи "Морські" готові. Звичайно ми всі знаємо і любимо це блюдо з м'ясним фаршем, але я буду дуже рада, якщо і такий, більш легкий рибний варіант сподобається. Смачного!
Коментувати