Це не просто макарони з майонезом або кетчупом (що в принципі теж не погано). Соус включає в себе гриби, вершки і сир, це просто шикарне поєднання продуктів. Спробуйте зробити цю страву з грибів і макаронів, не пошкодуєте. Макарони в вершково грибному соусі з сиром йдуть зі столу на ура! Готуйте дієтичні страви, вони корисні.
Інгредієнти
- Ріжки - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Печериці - 8 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Сир твердий - 500 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
- Вершки - 500 мл
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 3
Варимо макарони, головне щоб не розварилися. Ріжемо цибулю, ріжемо гриби, натираємо сир, витягуємо макарони. Рослинну олію ллємо в казан і обсмажуємо цибулю. Далі гриби і також обсмажуємо. Солимо, перчимо. Додамо столову ложку борошна. Далі заливаємо вершками і помішувати до загустіння. Засипаємо сир, даємо розплавитися. Закладаємо макарони, перемішуємо, даємо прогрітися. Страва з макаронів готова! Смачного!
Коментувати