Макарони в вершково-грибному соусі з сиром

Це не просто макарони з майонезом або кетчупом (що в принципі теж не погано). Соус включає в себе гриби, вершки і сир, це просто шикарне поєднання продуктів. Спробуйте зробити цю страву з грибів і макаронів, не пошкодуєте. Макарони в вершково грибному соусі з сиром йдуть зі столу на ура! Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Ріжки - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 4 шт
  • Печериці - 8 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сир твердий - 500 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Вершки - 500 мл

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 3

Варимо макарони, головне щоб не розварилися. Ріжемо цибулю, ріжемо гриби, натираємо сир, витягуємо макарони. Рослинну олію ллємо в казан і обсмажуємо цибулю. Далі гриби і також обсмажуємо. Солимо, перчимо. Додамо столову ложку борошна. Далі заливаємо вершками і помішувати до загустіння. Засипаємо сир, даємо розплавитися. Закладаємо макарони, перемішуємо, даємо прогрітися. Страва з макаронів готова! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі