Макарони з фаршем і овочами

Один з найулюбленіших рецептів смачної страви з фаршу на сковороді, який я готую вже третій день поспіль на вечерю. Смачні, апетитні, ситні і соковиті гнізда з фаршем на сковороді нікого не залишать байдужими. Це один з улюблених рецептів на швидку руку. Страви на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

Для макаронних гнізд

  • Макаронні вироби / Макарони (гнізда) - 11 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Сіль
  • Перець чорний - за смаком

для підливи

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Помідор - 200 г
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний - за смаком
  • Паприка солодка
  • Приправа (прованські трави)
  • Вода - 500 мл

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Подрібнити 1 ріпчасту цибулю і додати до фаршу. Посолити, поперчити і все ретельно перемішати. Сформуйте котлетки. Я сформувала 11 штук, оскільки таку кількість гнізд з макаронів я буду готувати.
На дрібній тертці натерти моркву і помідор. У мене в цей раз заморожені помідори. Цибулю нарізати кубиками. Сковороду поставити на вогонь, додати олію і підсмажити до м'якості цибулю з морквою.
Потім додати помідор, сіль, перець, прованських трав, паприку і трохи протушити, і налити половину води.
Викладіть на верх підливи гнізда, а зверху котлети і залийте водою, що залишилася. Тушкувати під кришкою 25 хвилин.
Гнізда з фаршем на сковороді готові! Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі