Цей рецепт актуальний під час Великого Посту, для вегетаріанців і просто для тих хто хоче урізноманітнити свій кулінарний світ. При мінімальних витратах, виходить дуже смачна страва з макаронів, нітрохи не гірше ніж м'ясна. А найголовніше часу потрібно мінімум!
Інгредієнти
- Макаронні вироби / Макарони (пір'я) - 300 г
- Перець солодкий червоний - 1 шт
- Морква - 0.5 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Томати протерті - 2 ст. л.
- Сіль - 2 пуч.
- Перець чорний - 1 пуч.
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Для початку варимо наші макарони. На жаль цей етап я не фотографувала. Але я думаю в цьому нічого страшного немає. Варимо в міру приготування. У цьому процесі головне макарони не переварити, тому я варю десь хв 6-7. Після варіння відразу злити воду. Ось, що вийшло.
Поки варилися наші макарони готуємо овочі. На розігріту сковороду наливаємо масло. Ріжемо червоний перець, якщо немає червоного можна замінити будь-яким іншим, на смак ні як не вплине, і відправляємо в сковороду з вже розігрітою олією.
Цибулю ріжемо середніми кубиками. Овочі для цієї страви дрібнити не потрібно. Нарізану цибулю відправляємо до перцю.
На великій тертці натираємо моркву. І засипаємо до наших овочів. Обсмажуємо все до напівготовності, солимо і перчимо до смаку. Додаємо томат (у мене томат який закривався на зиму), так само можна замінити свіжим помідором. Довести до готовності.
Потім всю овочеву суміш викладаємо до макаронів. І макарони з овочами пісні готові. Смачного.
Коментувати