Смаки у нас в родині різні і маринади робимо відповідно різні. Часом навіть не зійшовшись в смаках на поточний момент кожен маринує собі м'ясо сам. Один з варіантів маринадів зараз покажу. Даний маринад призначений для баранини, але і свинина виходить в ньому відмінно. В основному в ньому зберігається смак м'яса з нотою зелені! Рецепти шашлику можуть бути смачними.
Інгредієнти
- Свинина - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Помідор - 2 шт
- Кріп - 1 пуч.
- Кінза - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Вода мінеральна - за смаком
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 4
Ріжемо цибулю, ріжемо помідори, кришимо кріп і кинзу. Складаємо все в чашку. Я люблю шашлик великими шматками, тому крупно і бажано рівномірно нарізаємо м'ясо і відправляємо теж в чашку. Додаємо за смаком сіль і перець. Заливаємо мінеральною водою. Беремо чоловічу руку і гарненько все мнем. Ні якої жалості. Все повинно просочитися і дати соки. Годину стоить, поки розпалюємо вугілля. Хвилин 10 - 15 на вугіллі. Викладаємо лаваш, на нього м'ясо і прикрашаємо овочами. Готово! Смачного!
Коментувати