Майже дієтичні фрикадельки

Ніжні і смачні фрикадельки в кроповому соусі у нас сьогодні на обід! Заходьте! Пригощаю!

Інгредієнти

  • Фарш індюшачий - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Молоко - 200 мл
  • Вершки - 200 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Масло вершкове - 15 г
Цибулю дрібно нарізати. Сковороду поставити на вогонь, налити олію і тут же викласти цибулю. Не треба чекати поки масло розігріється.
Протушкувати цибулю до скляного стану буквально пару хвилин. В окремій мисці змішати індюшачий фарш, цибулю, сіль, перець, яйце і панірувальні сухарі.
Сформувати мокрими руками невеликі фрикадельки
У великій каструлі довести воду до кипіння. Посолити і акуратно, порціями, відварити фрикадельки. Після того, як фрикадельки спливуть, варити 2 хвилини.
Готові фрикадельки викласти в миску або каструльку для запікання
Кріп дрібно нарізати.
На сковороді розтопити масло, додати борошно і, постійно помішуючи, додати молоко. Довести до кипіння.
Додати кріп, дрібку цукру і вершки. Ще раз довести до кипіння. Зняти з вогню.
Залити кроповим соусом бешамель фрикадельки, прикрити кришкою каструльку і запікати при 200гр 20 хвилин.
Ніжні, смачні! Пригощайтеся! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі